Velkommen til Annis Spisested

Kjøkkensjef Brede Bystadhaugen og restaurantsjef Cecilie Hamsun ønsker deg velkommen til Annis Spisested!

Hos oss kan du nyte en god lunsj eller middag, enten det er hverdag, fest, eller om du er på reise igjennom Ringebu og Gudbrandsdalen.

 

Vårt kjøkken har en god og variert A la carte meny hele uken, som skiftes ut ettersom hvilke råvarer vi har tilgjengelig, og hva vi ønsker å tilby for sesongen.

Deler av året settes det opp 3-retters menyer eller tema menyer. Selv om vi tilhører slakterbutikken Annis har vi alltid fisk på menyen.

Vegetar og vegansk vil også periodevis være å finne hos oss.

 

Sommeren 2019 ble vi kåret til vinner som beste spisested langs veien i Norge, av bladet Motor.

Sommeren 2021 åpnet vi vår nye uteservering med 60 sitteplasser. Denne vil bli ferdigstilt i høst, med glasstak og varmelamper slik at man kan sitte ute store deler av året.

 

Nedenfor kan du reservere bord inntil 2 timer før ankomst, for grupper opp til 8 personer. Ønsker du bord på kortere tid , eller til flere personer så reserver gjerne på mail spise@polsemakeri.no, eller ring oss på tlf 61 28 03 54. Vi er også åpen for leie av hele restauranten.

 

Vi tilbyr også leie av møterom for opptil 17 personer, om man ønsker å kombinere møte med lunsj og middagsservering i vår restaurant.

Ta kontakt så skreddersyr vi etter deres behov.
 

OBS! I bekreftelsesmailen du får etter booking vil du få oppgitt adresse til Mathallen i Oslo. Reservasjonen gjelder uansett for Restauranten i Ringebu! Vi får dessverre ikke endret adressen i bekreftelsesmailen.