• Hjem

  • Restauranten

  • Catering

  • Kurs

  • Nettbutikk Oslo

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    • Burgere
    • Kjøtt på grillen
    • Fugl
    Grillsommer 2022StorfeSvinPølserBig Green EggLam og KjeFuglPåleggTilbehørDeigerKakerDessertGavekortMiddagskitBurgereKjøtt på grillenFugl

    Grillsommer 2022

    Her har vi samlet de mest populære produktene for grillen sommeren 2022!

    Burgere

    Burger laget av oss her på Mathallen. Burger fra 100% wagyu, fra Røhr Gård! Burgeren er mindre, og høyere enn på bildet. Den kan fint klemmes ned om du ønsker den flatere. Vi anbefaler å ikke grille disse over rist, da det kan føre til en del flammer. Hver burger veier ca 110-115 gram
    NOK 112.90112.90 NOK Utsolgt
    Utsolgt
    NOK 38.0038.00 NOK Utsolgt
    Utsolgt
    Burger laget av oss her på Mathallen. Vi bruker Fersk Høyrygg, og avskjær fra Dry aged Entrecôte, fra vårt eget modningsrom. Feite burgere med ekstra mye smak! Pris er pr burger a 180gram
    NOK 65.0065.00 NOK

    Kjøtt på grillen

    Grillspyd av krydret lammedeig, inspirert av smaker fra midtøsten. (Krydret sånn en kebab skal være! -Daniel Slakter.)
    hot
    NOK 34.0034.00 NOK
    NB! Bildet viser MED fettkappe. Dette produktet leveres helt renskåret for fett.
    NOK 639.00639.00 NOK
    Svinenakke med speket svinenakke. Gullvinner av NM-Kjøttprodukter, og en stødog vinner på grillen hos mange siden! Svinenakken er krydret med hvitløk og romsaring, og dekket til med vår speket svinenakke. Stek den på indirekte varme på grillen i 20min, og sett den over på direkte varme for en finish, og gjør spekenakken sprø! mums!
    NOK 191.00191.00 NOK
    NOK 213.00213.00 NOK
    Entrecôte med ben, modnet i minimum 40 dager i vårt eget modningsrom her på mathallen. Dette gir en ekstra god mørhet, og en fantastisk smak da kjøttsmaken blir mer konsentreert og du vil også få en nydelig smak av modning som gir hint av blåmuggost og nøttepreg.
    Ekstra
    NOK 525.00525.00 NOK
    Italiensk ribberull. Flott på grill eller i ovn. Stek den på medium-lav varme til en kjernetemperatur på 70 grader. skru opp mot slutten for sprø svor. Dette tar ca 2,5 timer på 125 grader på et stykke på 2kg. Porchetta er nydelig kaldt som pålegg!
    NOK 448.50448.50 NOK