For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Åpningstider påske:
Ringebu: Mandag-Onsdag 09-18 Påskeaften: 09-14
Mathallen: Tirsdag-Onsdag 10-19, Torsdag-Fredag 11-18, Påskeaften: 10-16

Oslobukta: Mandag-Onsdag 09-19, Torsdag-Fredag 11-16, Påskeaften 09-16

Om Annis Pølsemakeri

Selvstendig slakter som tilbyr kun det beste av lokalt kjøtt, blant annet lam, gris og storfe.

Prisvinnende oppskrifter

I 2005 vant Annis Pølsemakeri for sitt produkt innen kategori for urøkt spekeskinke. Skinkenes fremstilling er basert på lokale mattradisjoner, og ble stemplet «Favoritt både blant norske forbrukere og norske kokker». Pølsemakeriet har også gjort seg bemerket med en rekke utmerkelser fra Kjøttbransjens landsforbunds norgesmesterskap, med fire gull, to sølv og fire bronse, hovedsakelig for sine pølseprodukter. Oppskriften på en god pølse er ifølge Anni ganske enkel: – Gode råvarer og en ikke alt for lav fettprosent. Den skal være minst 15, sier hun. Kundenes favoritt til grill og panne er en lammepølse som får mye ekstra smak fra persille og hvitløk. På menyen kan hun anbefale ramsløkspølse, grovpølse, Toscanapølse med kalvekjøtt, eller spekeskinke med fennikel, som alle er populære blant norske pølseentusiaster.

Annis spisested

Trenger du gode råvarer til ditt neste middagsbesøk? Bestill som klikk & hent i vår nettbutikk eller få det sendt hjem.

På samme adresse som Annis Pølsemakeri, i Tomtegata 10 på Ringebu, ligger også Annis Spisested. Her kan du nyte Annis gode råvarer satt sammen til smakfulle retter i en koselig atmosfære. Du kan blant annet prøve en ytrefilet av okse med asparges, hestonburgeren med saltbakt potet, eller Annis gourmetpølsetallerken med løkkompott.

Annis Catering

Ønsker du å imponere dine gjester med delikatesser fra Annis Pølsemakeri? Da kan du bestille deilige retter fra cateringmenyen. Velsmakende selskapsretter laget fra bunnen, til bryllup, konfirmasjon, bursdag og fest. Ta turen innom Polsemakeri.no for mer informasjon.