• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 Laget av Annis Pølsemakeri

July 01, 2018

Kokk - Chef de partie

Annis er landsbyens spiseri og stedet å gå til for god mat og drikke og sene kvelder.

Det vil bli både lunsj og middager, frokoster, konserter og andre spennende kulturarrangementer.

Vi vil selvfølgelig ha stort fokus på håndverksmat med tradisjoner fra Gudbrandsdalen og Norge, lokal mat og drikke  i tillegg til inspirasjon utenfra (Hva vil en god biff være uten pinot?).

Vi søker en kjøkkenmedarbeider som ønsker å bidra til å skape ett unikt spisested i Ringebu, med genuin interesse for mat, drikke og kjøtt.

Vil du gjøre det ypperste for å gi våre gjester den beste opplevelsen når de kommer til oss, og opprettholder vårt gode rennomè som slakterbutikk og skape en god restaurant i Ringebu?

 

Vi søker kokker som ønsker å bidra til å skape ett unikt spisested i Ringebu, med genuin interesse for mat, drikke og kjøtt.

Vil du gjøre det ypperste for å gi våre gjester den beste opplevelsen når de kommer til oss, og opprettholder vårt gode rennomè som slakterbutikk og skape en god restaurant i Ringebu?

 

Du må ha kunnskap om tradisjonsmat i Norge og fra Gudbrandsdalen, og kunne utøve disse med nye og gamle teknikker.

Med en slakterbedrift i ryggen vil det også være stort fokus på kjøtt, den perfekte biff og våre andre produkter.

 

Hva vi ønsker av deg

  • God erfaring med arbeid på kjøkken og catering, og du har helst fagbrev, eller lang erfaring med jobb på kjøkken.

  • Serviceinnstilt, punktlig, og en positiv innstilling med glimt i øye, og bidra til ett godt arbeidsmiljø.

  • Er god til å jobbe i sammen med andre, men også alene og med en god evne til å se hva som skal gjøres, og planlegging av arbeidsdagen.

  • Kreativ person med god innsikt i mat-verden, som kan videreutvikle restauranten fra dag en.

  • Gode Norsk og Engelsk-kunnskaper, både muntilg og skriftlig.

 

Vi søker deg som legger stor vekt på ansvar, tar personlig initiativ, har ordenssans og liker å jobbe selvstendig i en til tider hektisk arbeidssituasjon.

For oss betyr det ofte mer hvem du er enn hvilke skoler du har gått på. Har du de rette personlige egenskapene og en stor interesse for mat, og er du personen som er god nok til å opprettholde vårt gode rennomè som en av landets beste slakterbutikker er vi glade for å ta imot din søknad!

Arbeidstid: Varierende tider, etter restaurantens åpningstider.
Stilling: Heltid og deltid

Lønn: Etter Avtale

Tiltredelse: Vi vurderer gode kandidater kontinuerlig


Send oss søknad og CV, og en kort introduksjon i mailen om hvorfor du passer best hos oss.

July 01, 2018

Servitør

Annis blir landsbyens spiseri og stedet å gå til for god mat og drikke og sene kvelder.

Det vil bli både lunsj og middager, frokoster, konserter og andre spennende kulturarrangementer.

Vi vil selvfølgelig ha stort fokus på håndverksmat med tradisjoner fra Gudbrandsdalen og Norge, lokal mat og drikke  i tillegg til inspirasjon utenfra (Hva vil en god biff være uten pinot?)

Vi søker flere serviceinnstilte og engasjerte personer

som servitører i høst.

Vi trenger DEG som har interesse for mat og drikke,
som vil skape den beste opplevelsen for våre gjester.
Du må være en lagarbeider og takle hektiske dager

og kvelder med høyt tempo.

Stillingene gjelder fra august og med videre

ansettelse.

Det er fint om du har kunnskap til god mat og drikke, har jobbet i bar eller restaurant. Du er serviceinnstilt og takler en hektisk og stressende kveld godt, og likevel kan gi alle våre gjester en god opplevelse.


Hva vi ønsker av deg

  • Erfaring med servering i bar, restaurant eller lignende.

  • Serviceinnstilt, punktlig, og en positiv innstilling med glimt i øye, og bidra til ett godt arbeidsmiljø, og en god kveld for gjesten.

  • Er god til å jobbe alene og sammen med andre i en hektisk hverdag.

  • Gode Norsk og Engelsk-kunnskaper, både muntilg og skriftlig.

Arbeidstid: Varierende tider, etter restaurantens åpningstider.

Lønn: Etter Avtale

Tiltredelse: August

Stilling: Deltid og heltid


Send oss søknad og CV, og en kort introduksjon i mailen om hvorfor du passer best hos oss.
Ved spørsmål kan du ringe Ulrica på 95226305 eller komme innom Restauranten

Please reload