• White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2016 Laget av Annis Pølsemakeri

Klar for nye utfordringer?
Vi har mange.

Rett under kan du velge hvilket kurs du vil delta på, om du går enda lenger ned kan du lese om hva kurset inneholder.
Husk å melde på alle personer som skal være med på kurset hver for seg!

Har du spørsmål angående gavekort, lukkede kurs for firmaer for teambuilding, kickoff eller andre større grupper ta kontakt

på epost-adressen daniel@polsemakeri.no

Alle kurs for januar-mars er nå utsolgt.

Kurs for Mai-juli vil bli lagt ut senere.


Gavekort kan kjøpes i butikken, eller vi kan sende pr post ved avtale. 

send oss en epost til daniel@polsemakeri.no

 

Prisen er 1250,- pr person.

Husk en registrering pr deltaker! 

Påmelding er bindene, og gebyr blir sendt ut hvis vi ikke har avmelding innen 3 dager før kurset.

Lær å lag pølser sammen med Annis Pølsemakeri!

 

Nå har du muligheten til å lære kunsten å lage dine egne pølser! Å lage sine egne pølser er både gøy, spennende, og du kan bestemme akkurat selv hvordan din pølse skal se ut, og smake. 

På kurset vil du få:

  • Lage 3 forskjellige pølseslag av svin, lam, okse eller kalv samt spekk.

  • Vi stiller med urter, krydder og andre basisingredienser som passer til våre oppskrifter.

  • Har du egne ønsker tilsetninger du vil ha i pølsen kan dette medbringes (gjelder ikke alkohol).

  • Vi stiller med flere oppskrifter til pølser du kan lage , men du kan også lage din egen "freestyle"

  • Alle pølser du lager får du med deg hjem. Det blir ca 4kg.

  • Vi stiller med pølsestopper, og alt annet utstyr som vi behøver.

 

​Pølsene vi lager på dette kurset er grove pølser som er rå, men vi kommer til å fortelle noen ord om det å røyke pølser, og spedde pølser.

Det er greit å være minst 2 til å lage pølser, så vi setter opp grupper på 2-3 personer pr pølsestopper.

Om du vil ha med en god pølsepartner så er dette en god anledning til å lage masse pølser sammen! 

Si gjerne ifra på forhånd at dere kommer sammen og husk at alle må meldes på individuelt

For at kurset blir gjennomført må det være minimum 5stk som deltar på hvert kurs, og maksimum kapasitet er 8stk. 
Vi kan oppbevare pølsene for henting neste dag.

(Du kan velge å betale ved påmelding, eller la betaling stå blankt og betale senere via link du får på epost, eller når du kommer på kurset. Gavekort medbringes og brukes til betaling i butikken før kurset)

*Påmeldingen er bindende, eventuell avbestilling må skje minimum 3dager før kurset for å unngå avbestillingsgebyr.

Parteringskurs lam Høsten 2018

 

Vær med å parter ditt eget lam!

Vi stiller med flotte lam fra Gudbrandsdalen og viser deg hvordan du selv skal partere ditt eget lam.

På kurset vil du få:

  • Ditt eget lam på ca 20-25kg som du får med hjem etter partering.

  • Veileding av butikkslaktermester Daniel Byskov eller Stian Nordby

  • Tips til grunnleggende partering og knivbruk.

  • Introduksjon til å lage pålegg og pinnekjøtt hjemme.

 

​Vi stiller med alt som trengs av lam, kniver, sag, og forkle samt andre ingredienser.

Om ett helt lam blir for mye for deg kan du godt ta med en venn og dele på lammet.

Det er en kursavgift på 250 kroner pr person, som betales ved registrering, deretter betales lam etter vekt (kun 129,- pr kg) før eller etter kurset. 

For at kurset blir gjennomført må det være minimum 2stk som deltar på hvert kurs, og maksimum kapasitet er 6stk. 

Torget i Mathallen serverer drikke med og uten alkohol. Vi anbefaler å ikke ta for mange enheter før og under kurset.
Vi kan oppbevare kjøttet til neste dag for henting.

*Påmeldingen er bindende, eventuell avbestilling må skje minimum 3dager før kurset for å unngå avbestillingsgebyr.

Parteringskurs Gris

Parter din egen gris til jul!

Vi stiller med flotte griser, og viser deg hvordan den skal brytes ned i alle stykningsdelene.

Her er det mye morro, mye mat og en god utfordring til å få brukt alle delene på grisen!

Du vil få en halv gris av god kvalitet. ca 45kg.

På kurset vil du få:

  • Din egen gris som du får med hjem etter partering.

  • Veileding av butikkslaktermester Daniel Byskov.

  • Tips til grunnleggende partering og knivbruk.

  • Tips til tilberedning av alle ulike stykningsdeler.

 

​Vi stiller med alt som trengs av gris, kniver sag, og forkle, samt kasse til frakt. 

Om en hel gris blir for mye for deg kan du godt ta med en venn og dele på grisen. Det er ikke noen ekstra kostnad for person nr. 2, men skriv gjerne en kommentar i kommentarfeltet om dere blir flere. ikke send inn en påmelding pr. person.

1 påmelding = 1/2 Gris.

For at kurset blir gjennomført må det være minimum 2stk som deltar på hvert kurs, og maksimum kapasitet er 4stk. 

Ta gjerne kontakt om dere ønsker kurs for større grupper, arrangementer, teambuilding eller en sosial kveld med ansatte. 

Vi kan oppbevare kjøttet for henting neste dag.