For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Åpningstider påske:
Ringebu: Mandag-Onsdag 09-18 Påskeaften: 09-14
Mathallen: Tirsdag-Onsdag 10-19, Torsdag-Fredag 11-18, Påskeaften: 10-16

Oslobukta: Mandag-Onsdag 09-19, Torsdag-Fredag 11-16, Påskeaften 09-16

Catering

Vi er ditt førstevalg når det kommer til cateringtjenester i Ringebu og midt-gudbrandsdalen! Enten du planlegger et intimt selskap, en bedriftsarrangement eller en stor begivenhet, er vi her for å levere deilig mat og førsteklasses service som vil imponere dine gjester.

Vårt dyktige team av erfarne kokker og butikkslaktere jobber sammen for å skape enestående kulinariske opplevelser som passer perfekt til enhver anledning.

Enten du trenger mat til hverdagslige anledninger eller festlige feiringer i Ringebu og Gudbrandsdalen, er vi her for å levere. Vi tilbyr også ulike middags- og grilloppdrag for varierte behov.

Ta kontakt med oss for å skreddersy en unik middag og selskapsopplevelse for deg og dine venner!

Maten kan enten hentes hos oss i Ringebu eller leveres etter avtale.
På Søndager og utenfor butikkens åpningstid kan maten hentes i restauranten.  Utlevering av mat utenfor restaurantens og butikkens åpningstid er etter avtale.

Ferdigmat

Våre gryteretter er selvfølgelig hjemmelaget. Du kan få alt kaldt og varme opp selv, eller du kan hente i butikken vår oppvarmet, klart til servering!
Dette er enkel mat som er lett å servere, og som slår ann hos alle i de fleste anledninger.

Vi lager all maten selv fra bunnen, og hemmmeligheten er selvfølgelig råvarene fra Annis!

Gryteretter, Spekematfat og Rømmegrøt

Gryter – pris per person
Stroganoff – 165,-
Viltgryte – 185,-
Gyros gryte – 165,-
Lapskaus – 159,-
Kålsuppe – 159,-
Lammegryte – 185,-

Kremet fiskesuppe – 205,- (Med brød og Smør)

Spekemat & rømmegrøt – pris per person
Stort spekematfat – 125,-
Lite spekematfat – 99,-
(Anbefales hvis du skal ha rømmegrøt eller flere retter)
Rømmegrøt – 79,-

Tilbehør – pris per person
Potetsalat – 25,-
Eggerøre – 25,-
Valentinsalat – 30,-
Grønn salat – 25,-
Brokkolisalat – 30,-
Gresk salat – 30,-
Potetmos – 35,-
Ris – 20,-

 

Snitter – pris per person
5 Snitter – 220,-

Koltbord

Vi tilbyr koltbord for ulike anledninger. Pris per stk er 345,- med minumum bestilling 10 personer.

Maten blir pent lagt opp og pyntet på fat, her kan du slappe helt av og bare sette frem maten.

Noen av rettene bør kanskje varmes opp i ovn eller kjele, dette er fort gjort og du får hjelpen og instruksjonene du trenger av oss til dette.

Dansk buffet – 345 per person

  • Innbakt Laks
  • Helstekt Ytrefilet
  • Krydderskinke eller Fransk Skinke
  • Små Frikadeller
  • Grønnsakstert
  • Pastasalat
  • Pestopoteter
  • Brokkolisalat
  • Sesongens salat
  • Spekeskinke

Alternativ 1 – 345,- per person

  • Badsturøkt Reinsdyr
  • Innbakt Laks & Dressing
  • Spekemat & Eggerøre
  • Karbonader & Løk
  • Biff Stroganoff & Ris
  • Roastbiff & Remulade
  • Grønn Salat
  • Valentinsalat
  • Potetsalat
  • Krydderskinke

Alternativ 2 – 345 per person

  • Rakefisk/Røkelaks-Mousse på Rugbrød
  • Innbakt Laks
  • Helstekt Ytrefilet
  • Røkt Lammelår & Appelsinsalat
  • Fransk Skinke
  • Grønn Salat
  • Pestopoteter
  • Brokkolisalat

Utforsk vår varierte tapasmeny!

Vår tapasmeny gir deg en smakfull opplevelse med en rekke delikate retter.
På et godt sammensatt tapasbord kan man ikke gå glipp av klassikere som ferskt focaccia brød, smakfulle oliven, kremet aioli og utvalgte oster. Og selvfølgelig, en spansk omelett som setter prikken over i-en!

Vårt tilbud gir deg muligheten til å velge 10 ulike retter fra vårt utvalg, alt til en pris fra 365 kr per person. Alt blir lagt opp på fat, og noen av rettene bør kanskje varmes i ovn før servering, her hjelper vi deg selvfølgelig med alt du trenger av instruksjoner eller du kan hente ferdig varmet etter avtale.
Du kan velge blant følgende fristelser:

Tapasmeny

  • Skagensalat
  • Kjøttboller i tomatsaus
  • Lakserullade
  • Kjøttrullade
  • Kyllingspyd
  • Lammespyd
  • Pølsespyd
  • Spekemat
  • Grønnsakspai
  • Spansk omelett
  • Valentinere
  • Baconsurrede dadler
  • Rakfiskmousse på rugbrød
  • Saltbakte poteter
  • Pestopoteter
  • Manchego og andre oster
  • Oliven
  • Fylte paprika
  • Brokkolisalat
  • Ovnsbakte grønnsaker
  • Focaccia
  • Aioli

Nyt en festlig og smakfull opplevelse med våre tapasretter. Kontakt oss for bestilling eller for å diskutere dine spesifikke preferanser.

Sesongbasert selskapsmat

Vi er stolte av å presentere våre julematalternativer, perfekte for å skape en autentisk julestemning. Enten du ønsker rakfiskfat, juletallerken, pinnekjøtt-tallerken eller en egen julebuffet, er vi klare til å tilfredsstille dine smaksløker og gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

Vårt rakfiskfat inneholder deilig rakfisk fra lokale produsenter, enten lagret eller vellagret for å gi deg den klassiske smaken du elsker. Vår juletallerken serverer tradisjonelle favoritter som saftig ribbe, smakfulle medisterkaker, hjemmelaget surkål og deilige julepølser – alt sammen med saus eller ribbefett for den ekstra gode smaken.

For de som foretrekker pinnekjøtt, kan vi tilby en fantastisk pinnekjøtt-tallerken av vårt eget pinnekjøtt fra Rønn Gård selvfølgelig! Med mørt, smakfullt kjøtt, kålrotstappe og poteter – en ekte juleklassiker som får ganen til å synge av O’jul med din glede!

Hvis du ønsker en mer variert julematopplevelse, er vår julebuffet det perfekte valget. Med et bredt utvalg av tradisjonelle retter som rakfisk, sylte, juleskinke, rakfiskmousse på rugbrød, valentinsalat og mye mer, vil vår julebuffet imponere både deg og dine gjester.

La oss skape en minneverdig julefeiring for deg og din bedrift eller dine kjære.
Ta kontakt med oss for å bestille eller diskutere spesifikke behov. Vi ser frem til å dele julegleden gjennom vår deilige julemat.

Oppdag vår sesongbaserte selskapsmat – en smakfull hyllest til julehøytiden!

Juletallerken – 259,- per person

  • Ribbe
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Hjemmelaget Surkål
  • Saus eller Ribbefett
  • Potet

Rakafisk

  • Rakafisk
  • Potet
  • Lefse
  • Smør
  • Rømme

Julebordmeny – 375 per person (minst 10 personer)

  • Rakafisk m/Løk
  • Sylte m/Sennep
  • Lammerull
  • Ribbe-Surkål-Pølse-Medisterkake
  • Juleskinke
  • Valentinsalat
  • Potet-Lefse-Rømme-Smør

Pinnekjøtt – 469,- per person

  • Pinnekjøtt
  • Morrpølse/Kålpølse
  • Kålrotstappe
  • Potet